Saudi-Arabia on onnistunut houkuttelemaan jo kolmannen ison nimen maan jalkapalloon.

Ensin siirtyi Cristiano Ronaldo, sitten Karim Benzema ja nyt kolmantena N’Golo Kanté. Keskikenttäpelaajan uusi seura on Al-Ittihad, joka vahvisti siirron Twitter-tilillään.

32-vuotiaan Kantén sopimus on tiettävästi nelivuotinen. Ranskalainen saa toimittaja Fabrizio Romanon mukaan urakoinnistaan vaivanpalkaksi yhteensä 100 miljoonan euron palkkapaketin, eli 25 miljoonaa vuotta kohden. Siihen päälle maksetaan korvauksia kuvaoikeuksista ja kaupallisista sopimuksista.

Kanté on pelannut urallaan Boulognessa, Caenissa, Leicesterissä ja Chelseassa yhteensä 431 ottelua. Ranskan maajoukkueessa Kanté on tahkonnut 53 ottelua. Mies on urallaan voittanut muun muassa Valioliigan (2), FA Cupin, Mestarien liigan, Eurooppa-liigan, UEFA Super Cupin, seurajoukkueiden maailmanmestaruuden, MM-kisat ja Nations Leaguen.

LUE MYÖS