Argentiinan miesten maajoukkue pyytää ystävyysottelusta noin neljän tai viiden miljoonan euron palkkiota. The Times of Indian mukaan hintavaatimus on noussut mestaruusjuhliin päättyneiden Qatarin MM-kisojen jälkeen. Lehti tietää asiasta, koska Intia kieltäytyi Argentiinan tarjouksesta.

– Argentiinan jalkapalloliitto lähestyi ystävyysottelun tiimoilta meitä, mutta ei vain ollut mahdollista saada kasaan sellaista valtavaa summaa, Intian liiton pääsihteeri Shaji Prabhakaran totesi TOI:lle maanantaina.

Argentiinan alkuperäinen suunnitelma oli harjoitella kesäkuussa Intiassa ja Bangladeshissa, mutta molemmat maat jättivät mahdollisuuden käyttämättä taloudellisiin syihin vedoten. Argentiina päätyi pelaamaan Kiinassa ja Indonesiassa. Kiinassa se kohtasi Australian.

Myöskään Intiassa Argentiina ei olisi pelannut Intian maajoukkuetta vastaan. Prabhakaranin mukaan joukkueiden välinen tasoero olisi ollut liian suuri. Intia on jalkapallon maailmanrankingissa 101. sijalla.

Argentiina on tiettävästi hylännyt Yhdysvalloista saamansa tarjoukset ystävyysottelusta, koska se pyrkii maksimoimaan kapteeninsa Lionel Messin ja maailmanmestaruuden aikaansaaman kansainvälisen kysynnän hyödyt.

LUE LISÄÄ: