Paris Saint-Germain on antanut kenkää päävalmentajalleen Christophe Galtierille, kertoo Le Parisien.

PSG ei ole vielä kirjoitushetkellä julkistanut Galtierin, 56, lähtöä, mutta ranskalaisluotsille on kerrottu potkuistaan, joita hän osasi lehtitietojen mukaan odottaa.

Viime kesänä palkatun Galtierin sopimusta olisi ollut jäljellä vielä vuosi, mutta hänen debyyttikautensa on ollut PSG:n mittareilla pettymys. Joukkue voitti odotetusti Ranskan liigamestaruuden, mutta se putosi sekä Mestarien liigasta että Ranskan cupista jo neljännesvälierissä.

Ranskalaismedian mukaan ykkössuosikki PSG:n uudeksi päävalmentajaksi on Julian Nagelsmann, joka siirrettiin maaliskuun lopussa sivuun Bayern Münchenin peräsimestä.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

Transfer News Live

@DeadlineDayLive
🚨 Julian Nagelsmann is expected in Paris within 24 hours.

He will continue discussions with the leaders of PSG about becoming their new head coach.

(Source: @lequipe )

L’Équipe kertoo, että saksalaisluotsin on määrä matkustaa 24 tunnin sisällä Pariisiin jatkamaan neuvottelujaan PSG:n kanssa. Osapuolet ovat käyneet alustavia keskusteluja jo viikkojen ajan.

PSG putosi Mestarien liigasta juurikin Nagelsmannin, 35, Bayernille. Monet ovat pitäneet hänen potkujaan Saksan suurseurasta yllättävinä. Nagelsmann ehti johdattaa müncheniläiset tällä kaudella 37 otteluun, joista joukkue voitti 27 ja hävisi vain kolme. Mestarien liigassa hän voitti kaikki tämän kauden kahdeksan peliään.

Lisää siirtouutisia: