Internazionale ja Manchester City iskevät yhteen lauantai-iltana Mestarien liigan finaalissa. Finaali pelataan Istanbulissa.

Milan Škriniarille kyseessä on viimeinen ottelu Interissä. Škriniar jättää Interin lauantain jälkeen vapaana agenttina ja siirtyy PSG:n riveihin.

Škriniarin kausi on mennyt penkin alle. Slovakialaistoppari oli vielä syyskaudella Inter-luotsi Simone Inzaghin ehdoton luottopelaaja ja joukkueen avainhahmo.

Interin kapteenina syyskaudella useaan otteeseen esiintynyt Škriniar neuvotteli seuran kanssa jatkosopimuksesta koko syksyn, mutta yhteisymmärrystä ei syntynyt. 

Vuodenvaihteen jälkeen Škriniarin agentti ilmoitti kesken Interin ottelun, ettei toppari aio allekirjoittaa jatkosopimusta ja jättää Interin siten vapaana agenttina. Inzaghi siirsi Škriniarin sivuun kapteenin roolista.

Škriniar on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana kymmenen minuuttia Interin paidassa ja seuraa myös illan finaalin penkiltä. Inzaghi ei aio tiettävästi peluuttaa Škriniaria kuin vain pakon edessä.

Finaali potkaistaan käyntiin klo 22.00.

LUE MYÖS