Massimiliano Allegri saattaa jättää Juventuksen päävalmentajan paikan kuluvan kauden jälkeen.

Juventuksen kausi meni monella tapaa penkin alle – niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin. Juventus sai hiljattain Italian jalkapalloliitolta kymmenen pisteen rangaistuksen ja se pudotti seuran seitsemänneksi Serie A:ssa. Juventus ei pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa, eikä välttämättä Eurooppa-liigassakaan.

Tuttosportin mukaan Juventuksen seurajohto on kiinnostunut palkkaamaan Marseillen jättävän Igor Tudorin uudeksi päävalmentajakseen.

Tudor työskenteli Juventuksen edustusjoukkueen apuvalmentajana kaudella 2020-21. Tudor ilmoitti hiljattain jättävänsä Marseillen. Tudor on valmentanut Serie A:ssa Hellas Veronaa ja Udinesea. 

Torinolaislähteiden mukaan Juventus ei ole kieltänyt väitteitä, joiden mukaan seura olisi jo aloittanut keskustelut Tudorin kanssa. Allegri haluaisi pitää kiinni työpaikastaan, mutta luotsin tulevaisuus Juventuksen päävalmentajana on kaikkea muuta kuin varmaa.

Allegrin sopimus kestää kesään 2025 saakka. Kevään mittaan Italiassa on uutisoitu ahkerasti siitä, miten Juventuksella ei ole varaa antaa potkuja kallispalkkaiselle Allegrille, mutta seurajohdon ajatukset ovat muuttumassa.

LUE MYÖS