Mestarien liigan karsintaottelu HJK:n ja Norjalaisen Molden välillä päättyi Helsingin Bolt Arenalla tiistai-iltana kotivoittoon.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Joukkue-📸

25.7.2023 HJK vs Molde.

#HJK #UCLfi

Ottelun alku oli tasainen, kunnes hallinta tilastollisesti siirtyi vieraille jakson puoliväliin tultaessa. Kotijoukkue onnistui kuitenkin maalinteossa 25. minuutilla, Topi Keskisen toimesta. Mikkelistä HJK:n paitaan tammikuussa virallisesti siirtynyt 20-vuotias pääsi karkaamaan kaksin maalivahti Jacob Karlströmin kanssa Atomu Tanakan esityön jälkeen, ja vei isännät 1-0 -johtoon.

Topi Keskinen JUOKSEE Klubin 1-0-johtoon Moldea vastaan!👏

#HJK #UCLfi

Tauolle mentiin kotijohdossa, joka piti yhä kun ottelu oli 67. minuutilla. Molde turvautui tässä vaiheessa triplavaihtoon, HJK:n jatkaessa edelleen avauskokoonpanollaan. Muutamaa minuuttia myöhemmi myös Toni Korkeakunnas teki yhden muutoksen, Georgios Kanellopoulosin tehdessä tilaa Perparim Hetemajlle.

79. minuutilla myös maalinteossa mukana olleet Tanaka ja Keskinen siirtyivät penkille, sisään Aapo Halme ja Anthony Olusanya.

Suurina ennakkosuosikkeina otteluun lähteneet norjalaiset hakivat tasoitusta lopussa urakalla, mutta Jesse Öst piti viimeisenä lukkona kotijoukkueen maalin puhtaana.