Leonardo Bonucci ilmoitti toukokuussa lopettavansa pelaajauransa ensi kauden jälkeen.

Bonuccin nykyinen sopimus Juventuksen kanssa umpeutuu ensi vuoden kesäkuussa, eikä sitä jatketa.

On kuitenkin hyvin mahdollista, että Bonucci on jo pelannut viimeisen ottelunsa Juventuksessa – vuotta odotettua aiemmin.

Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri on nimittäin ilmoittanut Bonuccille, ettei konkaritoppari kuulu hänen ensi kauden suunnitelmiinsa. Myös Juventuksen seurajohto ilmoitti Bonuccille, ettei hän ole enää osa seuran suunnitelmia. Bonucci ei osallistu Juventuksen Yhdysvaltain harjoitusleirille.

TuttoMercatoWebin saamien tietojen mukaan Bonuccin agentti on tarjonnut asiakastaan AS Romalle ja Laziolle. La Gazzetta dello Sport kertoo Bonuccin haluavan jatkaa uraansa Italiassa ja pelata ensi kesän EM-lopputurnauksessa, jonka jälkeen puolustaja aikoo päättää uransa.

Kallispalkkainen Bonucci jäi viime kaudella pienelle vastuulle Juventuksessa. Bonucci pääsi vain yhdeksän kertaa avauskokoonpanoon Serie A:ssa.

Bonucci, 36, on Juventuksen kapteeni. Bonucci on pelannut Juventuksessa 502 virallista ottelua ja voittanut seurassa muun muassa kahdeksan kertaa Serie A:n mestaruuden.

Bonucci muodosti vuosien saatossa Gianluigi Buffonin, Giorgio Chiellinin ja Andrea Barzaglin kanssa maailman parhaisiin kuuluneen puolustuksen niin seura- kuin maajoukkuetasollakin.

LUE MYÖS