Paris Saint-Germain ja Saudi-Arabian liigassa pelaava Al-Hilal neuvottelevat Marco Verrattin siirtokorvauksesta.

Vahvistamattomien lehtitietojen mukaan Verrattin kolmivuotinen ja yhteensä 156 miljoonan euron arvoinen sopimus Al-Hilaliin on pelaajan puumerkkiä vaille valmis.

Fabrizio Romano kirjoittaa, että PSG antaa Verrattin vaihtaa seuraa, jos Al-Hilal suorittaa Pariisiin 30 miljoonan euron tilisiirron. PSG:n urheilutoimenjohtaja Luis Campos odottaa puheenjohtaja Nasser Al-Khelaifilta vihreää valoa voidakseen viedä kaupan maaliin, lisää La Gazzetta dello Sport.

Verrattin sopimus umpeutuu kesäkuussa 2026. Hän on pelannut ulkomaalaisvetoisessa PSG:ssä 11 vuotta ja noussut siinä ajassa Ranskan liigan raskaimpaan aateliin. Transfermarktissa hän on ikäluokkansa viidenneksi ja pelipaikkansa 15:nneksi arvokkain pelaaja maailmassa.

Al-Hilal on hankkinut aiemmin kesän siirtoikkunassa 26-vuotiaan Rúben Nevesin ja 28-vuotiaan Sergej Milinković-Savićin. Jos seura onnistuu saamaan Verrattin, joukkueen avauskokoonpanon keskikenttä on paperilla maailman eliittiä. Se on paljon sanottu, koska saudiliigaa ei yleisesti pidetä edes yhtenä Aasian parhaimmista sarjoista.