Miika Takkula jättää HJK:n urheilutoimenjohtajan tehtävät. Helsinkiläisseura tiedotti pitkäaikaisen työntekijänsä lähdöstä maanantaina.

HJK Helsinki

@hjkhelsinki
Miika Takkula jättää HJK:n urheilujohtajan tehtävät

Takkula työskenteli Klubissa eri rooleissa 15 vuoden ajan. Valtava kiitos upeasta työstäsi, Miika! 💙🤍

#HJK #Veikkausliiga #UCLfi #UELfi #UECLfi #TriplaMestari 🏆🏆🏆

hjk.fi/artikkelit/mie…
hjk.fi

Miika Takkula jättää HJK:n urheilujohtajan tehtävät - HJK Helsinki

Takkula työskenteli Klubissa eri rooleissa 15 vuoden ajan.

Takkula siirtyy seuraavaksi toiseen Veikkausliiga-seuraan Ilveksen urheilutoimenjohtajaksi. 40-vuotias mies toimi HJK:ssa eri rooleissa 15 vuoden ajan.

Takkulan urheilutoimenjohtajan pesti Klubissa kesti vuodesta 2019 lähtien tähän kauteen saakka. HJK:n miesten edustusjoukkue voitti tänä aikana kolme Suomen mestaruutta ja eteni Konferessiliigan sekä Eurooppa-liigan lohkovaiheisiin.

– Tartun tähän hienoon mahdollisuuteen täynnä uskoa, koska tiedän Ilveksessä olevan valtavasti mittaamatonta potentiaalia. Tammelan uusi stadion ja Ilveksen jo nyt monilta osin laadukas junioritoiminta tarjoavat mahdollisuuden nousta Suomen huipulle jo suhteellisen lyhyessä ajassa, Takkula kommentoi pestiään Ilveksen tiedotteessa.

– Ensimmäisenä tavoitteena on kehittää Ilveksen huippujalkapallon rakenne ja toiminnot kilpailukykyiseksi kaikilla tasoilla. Pitkän aikajänteen tavoitteena on jalostaa Ilveksen Suomen parhaista olosuhteista. sekä ahkerista ja osaavista henkilöistä oikeilla paikoilla, tyrmäävä kilpailuetu.

LUE MYÖS!