Espanjan jalkapalloliiton puheenjohtajan Luis Rubialesin äiti Angeles Bejer on aloittanut nälkälakon. Bejer syyttää poikansa joutuneen epäinhimillisen ajojahdin kohteeksi.

Rubiales, 46, joutui kohun silmään suudeltuaan yllättäen Espanjan hyökkääjää Jenni Hermosoa huulille MM-finaalin jälkeisessä palkintoseremoniassa. Espanjan naiset juhlivat ensimmäistä maailmanmestaruuttaan kukistettuaan Englannin Australiassa ja Uudessa-Seelannissa pelatun turnauksen loppuottelussa reilu viikko sitten.

Bejar on lukinnut itsensä lakkonsa ajaksi Divina Pastoran kirkkoon Motrilissa. Hän ilmoitti espanjalaiselle uutistoimistolle EFE:lle lakon jatkuvan toistaiseksi yötä päivää. Hän myös mainitsi poikansa olevan epäinhimillisen ja verisen jahdin uhri, eikä Rubiales ansaitse äidin mielestä saamaansa kritiikkiä.

– Media ei lopeta meidän häirintää. Meidän täytyy poistua asunnostamme. Me haluamme heidän jättävän meidät rauhaan ja Jennin kertovan totuuden. Tämä ei ole reilua, Rubialesin serkku Vanessa Ruiz puolusti perheen edustajana Motrilissa.

FIFA hyllytti Rubialesin lauantaina tehtävästään. Maailman jalkapallon kattojärjestö myös määräsi Espanjan jalkapalloliittoa tai heidän työntekijöitänsä olemaan ottamatta yhteyttä Hermosoon.

LUE MYÖS!