Juventuksen toppari Leonardo Bonucci uhkaa seuraa oikeustoimilla, kertoo Gazzetta dello Sport.

Bonucci, 36. on viettänyt urastaan 12 vuotta Juventuksessa, mutta hän ei ole enää joukkueen suunnitelmissa.

Italian maajoukkueen vakionimiin lukeutuva Bonucci jäi viime kaudella vähemmälle vastuulle, eikä Juventus ottanut kallispalkkaista topparia tänä kesänä Yhdysvaltain-kiertueelleen mukaan. Käytännössä Juventus on yrittänyt hiillostaa konkaripuolustajaa seurasta ulos.

Siirtohuhujen mukaan Bonuccilla olisi ottajia muualla Italiassa sekä Yhdysvalloissa, mutta toppari on asianajajansa kautta lähettänyt Juventukselle sähköpostin, jossa hän vaatii, että hänen annetaan palata edustusjoukkueeseen.

Bonuccin ja Juventuksen sopimus päättyy ensi kesänä. Hän on ilmoittanut, että aikoo lopettaa uransa tulevan kauden jälkeen.