Useat suomalaispelaajat olivat tositoimissa torstai-iltana eurokilpailujen karsinnoissa.

Casper Terhon, Kaan Kairisen ja Richard Jensenin joukkueet pelasivat Eurooppa-liigan playoff-kierroksen avausosissa.

Belgialaista Royale Union Saint-Gilloisea edustava Terho oli jälleen avauskokoonpanossa ja iski joukkueensa toisen maalin, kun Union SG voitti Luganon Eurooppa-liigan playoff-kierroksen avausosassa 2-0. Boksiin juossut Terho sai pallon ja laukoi sen ensimmäisellä kosketuksella takakulmaan.

20-vuotias laitahyökkääjä viimeisteli hiljattain Belgian pääsarjassa maalin Leuvenin verkkoon. Terho antoi samassa ottelussa maalisyötön.

Kairinen oli niin ikään tuttuun tapaan Sparta Prahan avauskokoonpanossa, kun Dinamo Zagreb voitti tšekkiläiset 3-1. Kairinen pelasi ottelussa täydet minuutit.

Jensen seurasi penkiltä Aberdeenin ja Häckenin välistä 2-2 -tasapeliä. Jensen siirtyi Aberdeeniin keskiviikkona.

Oliver Antman pääsi toisella jaksolla kentälle, kun Nordsjælland voitti Partizanin Konferenssiliigan playoff-kierroksen avausosassa tyylipuhtaasti 5-0. Carljohan Eriksson seurasi ottelun penkiltä.

Otteluparien jälkimmäiset osat pelataan ensi viikon torstaina.