Northumbrian poliisi on vahvistanut tutkivansa katutappelua, jossa osallisena oli Valioliiga-joukkue Newcastlen kapteeni Jamaal Lascelles.

Lascelles, 29, oli toissa viikonloppuna viettämässä iltaa nuoremman veljensä ja ystävänsä kanssa Newcastlen keskustassa, kun he joutuivat välienselvittelyyn toisen seurueen kanssa yön pikkutunteina.

Newcastle ei ole kommentoinut tapausta lehdistölle, mutta seura on tietoinen tapauksesta. Tappelusta on kiertänyt video sosiaalisessa mediassa.

Daily Mailin saamien tietojen mukaan Lascellesin seurue oli juuri poistunut yökerhosta, kun erään miehen kerrotaan lyöneen puolustajan 19-vuotiasta veljeä kurkkuun. Lascellesin sanotaan tulleen väliin ja työntäneen miehen pois.

Sen jälkeen Lascellesia heitettiin väitetysti vodkapullolla, joka meni niukasti hänen päänsä ohi. 6-8 miehen ryhmän väitetään sitten hyökänneen Newcastlen kapteenin kimppuun.

Lascellesin ja hänen veljensä sanotaan saaneen iskuja naamaan, ja puolustajan ystävä menetti tajunsa saatuaan potkun päähänsä. Isompi miesryhmä uhosi väitetysti ampua Lascellesin, ja he häipyivät paikalta ennen hälytysajoneuvojen saapumista.

Joseph Brown

@JosephBrownJrno
#NUFC club-captain Jamal Lascelles caught in a devastating brawl Sunday evening. The star defender is video’d wearing a black T-shirt and green gilet.

NUFC have refused to comment on this. ⚫️⚪️