Ranskan liigan mestarijoukkueen Paris Saint-Germainin kausi alkoi pettymyksellä, kun joukkue jäi maalittomaan tasapeliin FC Lorientia vastaan. Pariisilaisryhmä ei oikeastaan päässyt vaarallisille maalipaikoille.

PSG hallitsi palloa 97-prosenttisesti ensimmäisellä kymmenminuuttisella. Ottelun loputtua lukema oli 78, mutta sekään ei ollut tuottanut toivottua tulosta.

PSG syötti palloa 1 001 kertaa. Aiempi tiedossa oleva Ranskan liigan ennätys on alle tuhat syöttöä. Tilastopalvelu Opta on kerännyt tilastoja vuodesta 2006 asti.

PSG:n päävalmentajaksi houkuteltiin täksi kaudeksi Luis Enrique. Hänen tapansa lähestyä otteluita on aina jakanut mielipiteitä, koska hän ei ole 15-vuotisen valmennusuransa aikana vielä oppinut tai edes välttämättä halunnut antaa myöten suoraviivaiselle jalkapallolle.

Lauantain sarja-avaus on osoitus Enriquen valmentamien joukkueiden huonoista puolista ja sitä kautta toisinto puolen vuoden takaisesta, kun Enriquen valmentaman Espanjan maajoukkueen tie tyssäsi MM-kisoissa neljännesvälieriin Marokkoa vastaan.