Sergio Ramos on ollut vapaa agentti puolentoista kuukauden ajan.

Ramosin sopimus PSG:n kanssa päättyi kesä-heinäkuun vaihteessa. Ramos ei hyväksynyt PSG:n jatkosopimustarjousta. PSG tarjosi Ramosille yksivuotista jatkoa puolet pienemmällä palkalla, eikä tarjous miellyttänyt konkaritopparia.

Relevon saamien tietojen mukaan Ramos neuvottelee Galatasarayn kanssa sopimuksesta. Galatasaray tarjoaa Ramosille kaksivuotista sopimusta ja 5,5 miljoonan euron vuosipalkkaa.

Ramos on tiettävästi herättänyt kiinnostusta MLS:ssa ja Saudi-Arabiassa, mutta toppari haluaisi lähtökohtaisesti jäädä Euroopan kentille.

Galatasaray on mukana Mestarien liigan karsinnoissa ja kohtaa tiistai-iltana kolmannen karsintakierroksen jälkimmäisessä osassa Olimpija Ljubljanan. Galatasaray voitti avausosan 3-0.

Espanjalaismedian mukaan Ramosin ykkösvaihtoehto on palata kasvattajaseuraansa Sevillaan, mutta Sevilla ei ole ainakaan toistaiseksi osoittanut kiinnostusta Ramosia kohtaan.

Ramos, 37, pelasi kaksi edellistä kautta PSG:ssä. Ennen vuosiaan Pariisissa Ramos pelasi Real Madridissa vuodet 2005-21.