PSG:n päävalmentaja Luis Enrique ja urheilutoimenjohtaja Luis Campos haluavat päästä eroon useista joukkueen pelaajista ennen kesän siirtoikkunan päättymistä.

RMC:n saamien tietojen mukaan kaksikko ilmoitti aiemmin tällä viikolla Marco Verrattille, Neymarille, Hugo Ekitikille, Renato Sanchesille ja Juan Bernatille, etteivät he kuulu seuran suunnitelmiin. Viisikko ei osallistunut sarjakauden alkua varten otettuihin pelaajakuviin.

Verratti on päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksesta saudiarabialaisen seuran kanssa, mutta PSG ei ole toistaiseksi saanut haluamaansa tarjousta. Neymar on ilmoittanut haluavansa jättää seuran, mutta pelaaja ei ole saanut toistaiseksi tarpeeksi mielenkiintoisia tarjouksia. PSG sen sijaan neuvottelee Evertonin kanssa Ekitiken siirrosta.

Myös Kylian Mbappé on ulkona PSG:n suunnitelmista.

PSG toivoo saavansa Mbappén myydyksi ennen kesän siirtoikkunan päättymistä, mutta se näyttää vaikealta, sillä Le Parisienin mukaan Mbappé ilmoitti seurajohdolle aikovansa jäädä PSG:hen sopimuksensa viimeiseksi vuodeksi. Mbappén uskotaan istuvan alkava kausi katsomon puolella.

Mbappé ei suostunut PSG:n jatkosopimustarjoukseen, eikä hän suostu jättämään seuraa tänä kesänä päästäkseen vaihtamaan maisemaa vapaana agenttina ensi kesänä.