AC Oulu tiedotti hiljattain, että hyvää työtä seurassa tehnyt päävalmentaja Ricardo Duarte ei jatka seurassa kuluvan kauden jälkeen. Joukkueen keskikenttäpelaaja Niklas Jokelainen kertoo Suplan Veikkausliiga-podcastin uusimmassa jaksossa siitä, miten asia kerrottiin pelaajille.

– Me kuulimme siitä, ennen kuin se tuli julki. Se oli hienoa, että seura ilmoitti meille ensiksi. Ei oikeastaan sen isompia keskusteluja. Toki se tuli varmasti osalle ja itsellekin henkilökohtaisesti hieman yllätyksenä, että hän ei halua jatkaa ensi kaudella, Jokelainen sanoo.

Tilanne on joukkueen sisällä varsin rauhallinen.

– Emme ole keskustelleet siitä sen enempää. Meidän tehtävänä on nyt keskittyä tähän loppukauteen ja me totta kai uskomme, että Ricardo on todella ammattimainen valmentaja ja koko henkilökunta ovat ammattimaisia ja kaikki tähtäävät siihen, että me suoriudumme hyvin loppukaudesta. Tämä on futismaailmaa, hän teki sellaisen päätöksen ja se on futista. Ei siinä mitään, Jokelainen valottaa.

AC Oulu kohtaa keskiviikkona Suomen cupissa Ilveksen ja sunnuntaina Veikkausliigassa HJK:n. Molemmat ottelut nähdään suorina lähetyksinä Ruudussa. Liigaottelu on samalla Ruudun studio-ottelu. Veikkausliiga-podcast löytyy Suplasta.