Viime tammikuussa monien oli vaikea käsittää, miksi Cristiano Ronaldo halusi siirtyä saudiseura Al-Nassriin. Siirtoa taivasteltiin, koska Ronaldon ura sellaisenaan, kuin olemme siihen tottuneet, käytännössä päättyi.

Tänään tiistaina, lähes yhdeksän kuukautta siirron jälkeen, Ronaldo on mahdollista nähdä Al-Nassrin paidassa ensimmäistä kertaa Suomen televisiossa. Al-Nassr saa Aasian Mestarien liigan lohkovaiheessa vastaansa Persepolisin. Ottelu alkaa Suomen aikaa iltayhdeksältä eli tunti ennen UEFAn Mestarien liigan myöhäisillan pelejä.

Ottelun näyttää C More.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

طرفداری | Tarafdari

@tarafdari_com
مردم در تلاش برای ورود به هتل اسپیناس بودند که با مقاومت نیروهای امنیتی روبرو شدند.
کاروان النصر وارد هتل شد و از این به بعد، مشغول استراحت و ریکاوری خواهد بود. بعید به نظر می‌رسد که اعضای تیم علاقه‌ای به انجام مصاحبه نشان دهند.
#Alnassr #Ronaldo #Iran

Ronaldon läsnäolo Iranin pääkaupungissa Teheranissa ei ole jäänyt paikalliselta väestöltä huomaamatta. Sadat fanit juoksivat maanantaina kaduilla Al-Nassrin joukkuetta kuljettavan linja-auton perässä. He ovat myös piirittäneet hotellin, jossa Ronaldo yöpyy, ja hankaloittaneet joukkueen liikkumista.

Varsinainen ottelu pelataan tyhjälle katsomolle Aasian jalkapalloliiton langettaman rangaistuksen takia. Rangaistuksen taustalla on Persepolisin julkaisema Intiaa loukannut teksti kaudelta 2021–22.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ali

@11l_p
يخرب بيت الحماس والقشعريرة نطالب الاتحاد الاسيوي يشيل العقوبة دخلوا الفندق 🤯🤯💛