Alfredo Morelos on löytänyt uuden työnantajan.

Morelos siirtyi vapaana agenttina brasilialaisseura Santosiin. Santos tiedotti Morelosin sopimuksesta maanantaina. Morelos allekirjoitti kaksivuotisen sopimuksen Santosin kanssa. Sopimus päättyy elo-syyskuun vaihteessa 2025.

Kolumbian A-maajoukkueessakin nähty Morelos edusti HJK:ta vuodet 2016-17. HJK myi Morelosin Rangersiin 1,2 miljoonalla eurolla kesällä 2017. Morelos edusti Rangersia kuuden vuoden ajan ja iski 269 ottelussa yhteensä 124 maalia. Lisäksi Morelos antoi 58 maalisyöttöä.

Morelosin sopimus Rangersin kanssa päättyi kesällä, joten hän siirtyi Brasiliaan vapaana agenttina.

Santos on parhaillaan putoamisviivan alapuolella Brasilian pääsarjassa. 22 ottelusta tuloksena on vain viisi voittoa ja vaivaiset 21 pistettä.

Santos FC

@SantosFC
Alfredo Morelos é do Santos FC! ⚪️⚫