Ángel Di María on kuulunut Argentiinan A-maajoukkueen ehdottomien luottopelaajien joukkoon vuosikausien ajan.

A-maajoukkuedebyyttinsä syksyllä 2008 tehnyt Di María oli sivussa lokakuun maaotteluista loukkaantumisen vuoksi. Di María ilmoitti maajoukkuetauon aikana argentiinalaismediassa lopettavansa A-maajoukkueuransa ensi kesän Copa Américaan.

– Maajoukkueurani päättyy Copa Américaan. Ne ovat viimeiset otteluni maajoukkueessa. Siirryin Benficaan saadakseni mahdollisuuden jatkaa maajoukkueuraani. Haluaisin päästä mukaan Copa Américaan, Di María totesi Urbana FM:lle.

35-vuotias laitahyökkääjä kuuluu Argentiinan mittavan maajoukkuehistorian merkittävimpiin pelaajiin. Di María on pelannut jopa 134 A-maaottelua ja ollut johdattamassa Argentiinaa niin maailmanmestariksi kuin Copa Américan voittajaksi. 

Di María oli lisäksi voittamassa muun muassa Leo Messin ja Sergio Agüeron kanssa olympiakultaa kesällä 2008.

Di María on pelannut tehokkaan alkukauden Portugalissa. Kuuteen sarjaotteluun on syntynyt viisi maalia ja kaksi maalisyöttöä.