Salernitanan kotiyleisö sai todistaa lauantaina varsin harvinaista temppua, kun Internazionalen hyökkääjä Lautaro Martínez mätti peräti neljä maalia piskuisen Salernitanan verkkoon. Vaikka hänet vaihdettiin kentälle vasta 55. minuutilla, hän vastasi ottelun kaikista maaleista.

Lautarolla oli allaan parin ottelun maaliton putki Italian Serie A:ssa. Se katkesi lauantaina toisella jaksolla, kun argentiinalainen juoksi puolustuslinjan taakse ja viimeisteli Marcus Thuramin matalan keskityksen maaliin ohi vastaan syöksyneen Guillermo Ochoan.

Toinen syntyi samalla tavalla yhdellä kosketuksella, mutta tällä kertaa takaviistoon annetusta niin sanotusta ”cut back -syötöstä”.

Hattutemppu tuli valmiiksi, kun Thuram kaadettiin rangaistusalueella noin 85. minuutin paikkeilla. Vastuun pilkusta sai Lautaro, joka sijoitti pallon maalin keskelle Ochoan aavistaessa oikealle.

Neljännen osumansa Lautaro herkutteli samalla kaavalla kuin toisensa. Salernitanan puolustus antoi hänelle liikaa tilaa, ja hänellä oli helppo työ tuikata yksi siitä itselleen lisämaali.

Inter johtaa Italian sarjaa. Se on tasapisteissä AC Milanin kanssa, mutta Inter on noussut paikallisvastustajansa ohi paremman maalieron turvin. Lautaro on tehnyt seitsemään otteluun yhdeksän maalia, mikä on lähes puolet koko joukkueen maalisaldosta (19).

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.