Marco Verratti kuuluu PSG:n modernin ajan suurimpiin seuralegendoihin.

Verratti edusti PSG:tä vuodet 2012-23, ja juhli seuran kanssa muun muassa yhdeksän kertaa Ranskan pääsarjamestaruutta. Keskikenttäpelaaja pelasi PSG:ssä 416 virallista ottelua.

Verratti, 30, joutui jättämään PSG:n hiljattain, sillä hän ei mahtunut Luis Enriquen suunnitelmiin. Verratti siirtyi 45 miljoonalla eurolla qatarilaiseen Al-Arabiin.

PSG:tä läheltä seuraavan Le Parisienin saamien tietojen mukaan Enrique sanoi suoraan Verrattille, että hän on prototyyppi pelaajasta, jollaista espanjalaisluotsi vihaa.

Enrique piti Verrattin pelillisistä taidoista, mutta pelaajan elämäntapa- ja tyyli kentän ulkopuolella eivät olleet valmentajan mieleen. Verratti on tullut vuosien saatossa tunnetuksi varsin rennosta elämäntavastaan.

Verratti ei päässyt edes harjoittelemaan PSG:n kanssa kesällä ennen Qatar-siirtoaan. Verratti harjoitteli viikkokausien ajan yhdessä muiden Enriquen suunnitelmista ulos jääneiden pelaajien kanssa.

PSG:n alkukausi Ranskan pääsarjassa on mennyt penkin alle. Se on sarjataulukossa vasta viidentenä. Seitsemästä ottelusta tuloksena on ainoastaan kolme voittoa, kolme tasapeliä ja yksi tappio.

PSG kohtaa Newcastlen keskiviikkoiltana Mestarien liigan lohkovaiheen toisella kierroksella.