Napolin ykköstähti Victor Osimhen loukkaantui maajoukkuetauolla. 

24-vuotias maalitykki joutui jättämään Nigerian ja Saudi-Arabian välisen harjoitusottelun kesken lihasvamman vuoksi. Osimhenin on määrä olla ainakin kuukauden ajan sivussa pelikentiltä.

Napolille kyseessä on luonnollisesti valtava takaisku. Viime kaudella Serie A:n maalikuninkuuden voittanut Osimhen on tehnyt syyskaudella kahdeksaan sarjaotteluun kuusi maalia.

La Gazzetta dello Sport haastatteli Napoli-pomo Aurelio De Laurentiisia. De Laurentiisin mielestä seurajoukkueen pitäisi saada halutessaan kieltäytyä päästämästä pelaajaansa maajoukkueen mukaan.

– Vuodesta 2013 lähtien olemme saaneet tietääkseni noin 4,3 miljoonaa euroa pelaajiemme osallistumisesta maaotteluihin, vaikka meillä on jokaisessa ikkunassa ainakin kymmenen pelaajaa maajoukkueidensa mukana. Mielestäni se ei ole hyvä juttu. Mielestäni yli 32-vuotiaiden pelaajien ei pitäisi pelata maajoukkueissa. Ei välttämättä edes 28-vuotiaiden. Tänä päivänä meillä on todella vahvoja 18-vuotiaita pelaajia, mutta jos emme päästä heitä pelaamaan, miten he kehittyvät huippupelaajiksi, puheenjohtaja mietti.

– Seuran pitäisi saada päättää, hyväksyykö se pelaajan saaman maajoukkuekutsun. Seuran pitäisi voida kieltäytyä siitä, jos kyseessä on vaikka harjoitusottelu. Jos maksan 50 miljoonaa euroa pelaajasta ja hän loukkaantuu maajoukkueensa mukana, pitäisi seuran saada korvauksia koko poissaoloajalta.