Newcastle on kuluvalla kaudella mukana Mestarien liigan lohkovaiheessa.

Newcastle aloitti lohkovaiheurakkansa maalittomalla tasapelillä AC Milanin vieraana. Newcastle saa kiittää onneaan siitä, että se lähti Milanosta kotimatkalle tasapelipisteen kanssa, sillä AC Milan oli ottelussa suorastaan ylivoimainen. Vain viimeistely ontui.

Newcastle isännöi keskiviikkoiltana PSG:tä lohkovaiheen toisella kierroksella. Kyseessä on Newcastlelle ensimmäinen kotiottelu Mestarien liigassa sitten maaliskuun 2003.

Newcastlen kapteeni Jamaal Lascelles, 29, odottaa innoissaan keskiviikkoillan ottelua. Lascelles pelaa ensimmäistä kertaa urallaan Kylian Mbappéa vastaan. Mbappé on tullut Lascellesille tutuksi TikTokista.

– Olenko opiskellut Mbappén liikkeitä? Tiedän täydellisesti, miten hän pelaa, koska aina avatessani TikTokin näen klippejä Mbappésta. Haluan pelata häntä vastaan. Se on unelmani. Kyseessä on meille valtava mahdollisuus, mutta jätän TikTokin avaamatta muutamaksi päiväksi. Mbappé on todennäköisesti maailman paras pelaaja. Meidän on oltava ammattimaisia ja tehtävä työt hyvin.

Lascelles myönsi, ettei hän osannut unelmoida pelaavansa Mestarien liigaa Newcastlen paidassa. Lascelles on edustanut seuraa yhdeksän vuoden ajan.

– En koskaan unelmoinut pelaavani Mestarien liigassa Newcastlen kanssa. Olimme aina putoamiskamppailuissa ja se on ollut vaikeaa. Omistajanvaihdos on tuonut meille uskoa. Sitä ennen en koskaan uskonut tämän toteutuvan. Se ei ollut realistista.