Bayern München on aloittanut kauden varsin vakuuttavasti.

Kuudesta sarjaottelusta tuloksena on neljä voittoa ja Bundesliigan kolmas sija. Loistavan alkukauden pelannut Bayer Leverkusen johtaa Bundesliigaa kahden pisteen erolla Bayerniin. Kaksikon väliin mahtuu Stuttgart.

Bayern on voittanut molemmat Mestarien liigan lohkovaiheen ottelunsa. Manchester United kaatui Münchenissä 4-3. Aiemmin tällä viikolla Bayern kaatoi vieraskentällä FC Kööpenhaminan 2-1.

Mathys Tel, 18, on onnistunut maalinteossa kummassakin Mestarien liigan ottelussa, vaikka on pelannut niissä yhteensä alle vartin. Nuori ranskalaiskärki on pelannut tehokkaan alkukauden. 293 peliminuutissa on syntynyt peräti kuusi maalia.

Bayern-luotsi Thomas Tuchel ei ole nimennyt Teliä kertaakaan avauskokoonpanoonsa, mutta on ottanut hyökkääjän usein toisen jakson lopussa kentälle – ja se on tuottanut ottelusta toiseen tulosta.

Saksalaisjätti hankki Telin 20 miljoonalla eurolla Rennesistä kesällä 2022. Tel sai viime kaudella peliaikaa 600 minuutin edestä ykkösjoukkueessa ja onnistui kuudesti maalinteossa, kun Bayern juhli Bundesliigan mestaruutta.

ESPN FC

@ESPNFC
We need to start talking about Mathys Tel 🔥

13 min vs. FC Copenhagen ⚽️
25 min vs. Bochum ⚽️
3 min vs. Man United ⚽️
20 min vs. Leverkusen 🎯
9 min vs. Mönchengladbach ⚽️
6 min vs. Werder Bremen ⚽️