Portugalin pääsarjaseura Boavista on pelannut hienon alkukauden. 

Alemman keskikastin seurana tunnetuksi tullut Boavista on parhaillaan neljäntenä Portugalin pääsarjassa. Portolaisseura on onnistunut voittamaan alkukaudella muun muassa maan suurimman seuran Benfican.

Hienosta alkukaudestaan huolimatta Boavistalla taistelee kentän ulkopuolella suurien talousvaikeuksien kanssa. 

Portugalilaisen ZeroZeron saamien tietojen mukaan joukkueen sunnuntaiset harjoitukset jouduttiin perumaan, kun stadionin työntekijät eivät suostuneet avaamaan kenttää joukkueen käyttöön. Stadionin työntekijät eivät ole saaneet palkkojaan ajallaan.

Lisäksi Boavistan lauantaiset harjoitukset peruttiin, sillä joukkueen lääkärit eivät saapuneet paikalle harjoituksiin samaisesta syystä. Myös lääkärien palkat ovat jääneet maksamatta.

Yhdysvaltojen maajoukkuepelaaja Reggie Cannon jätti Boavistan kesällä maksamattomien palkkojen vuoksi. Cannon kertoi sittemmin julkisuudessa saaneensa kolmen vuoden aikana vain kerran palkan ajallaan.

Boavistan seurajohdosta kerrottiin maanantaina lehdistölle, että seura aikoo selvittää palkanmaksuongelmat mahdollisimman pian.

Boavista kohtasi viikonloppuna Otso Liimatan Famalicãon. Liimatta pelasi reilun tunnin 2-2 -tasapeliin päättyneessä ottelussa.