Tanska voitti lauantaina Kazakstanin kotikentällään 3-1 Huuhkajien EM-karsintalohkossa.

Kööpenhaminan illassa nähtiin ensimmäinen maali 36. minuutilla, kun Jonas Wind tykitti pallon lähietäisyydeltä sisään. Kotijoukkue tuplasi johtonsa avausjakson lisäajalla, kun Robert Skov pääsi nautiskelemaan Rasmus Højlundin esityöstä.

Tanska jatkoi maalitehtailuaan toisen jakson kolmannella minuutilla. Christian Eriksenin taidokas ulkosyrjän läpisyöttö tavoitti Skovin, joka pääsi nokikkain maalivahdin kanssa ja laittoi pelivälineen verkkoon.

Kazakstan kavensi vajaan tunnin kohdalla suoraviivaisesta hyökkäyksestä, jonka sai päättää Yan Vorogovskiy.

Tanska jatkaa karsintalohkossa toisena, mutta se nousi voiton myötä tasapisteisiin lohkokärki Slovenian kanssa. Kazakstan taas jatkaa lohkossa neljäntenä, tasapisteissä Suomen kanssa, joka on taulukossa pykälän ylempänä.

Kaikilla lohkon joukkueilla on enää kolme karsintaottelua jäljellä.