Mestarien liigan lohkovaiheen toinen ottelukierros potkaistiin käyntiin tiistaina.

Union Berlin isännöi Bragaa seurahistoriansa ensimmäisessä Mestarien liigan kotiottelussa.

Union Berlin joutui tosin pelaamaan ottelun Berliinin Olympiastadionilla, eikä omalla kotistadionillaan, sillä se ei täytä UEFA:n vaatimuksia. Union Berlinin kannattajat lähettivät siitä banderollien muodossa suoraa palautetta UEFA:lle.

Braga voitti ottelun 3-2.

Union Berlinin Sheraldo Becker iski täysosumillaan joukkueensa kahden maalin etumatkalle avausjaksolla, mutta Braga nousi tasoihin jo toisen jakson alkuhetkille mennessä. Ottelu sai dramaattisen ratkaisun, kun Bragan André Castro laukoi boksin ulkopuolelta voittomaalin 94. minuutilla. Braga oli siten noussut kahden maalin takaa lopulta voittoon.

Bragalle voitto oli lohkovaiheen ensimmäinen, sillä se hävisi avauskierrokselle Napolille 1-2.

Alkuillan toisessa ottelussa Real Sociedad voitti RB Salzburgin 2-0.