Mario Balotelli pääsi kuittailemaan entiselle joukkuekaverilleen Zlatan Ibrahimovićille, joka sanoi, että italialainen kulttihyökkääjä heitti lahjansa hukkaan.

Balotellia, 33, pidettiin nuorena maailmanluokan huippulupauksena, mutta hän on tullut monille tutuksi enemmänkin tulisen temperamenttinsa ja tempaustensa takia.

Manchester Cityssä pelatessaan Balotelli muun muassa heitti tikoilla seuran akatemiapelaajia ja sytytti vahingossa tulipalon taloonsa ampumalla raketteja kylpyhuoneessa.

Balotelli on pelannut urallaan joissain Euroopan suurimmissa seuroissa, mutta viime vuotensa hän on viettänyt pienemmissä joukkueissa. Tätä nykyä Balotelli edustaa toista kertaa turkkilaista Adana Demirsporia.

Ibrahimović, 42, lopetti uransa tänä vuonna kahmittuaan pokaaleja ja henkilökohtaista kunniaa useissa eri maissa 20 vuoden aikana.

Ruotsalaislegenda harmitteli La Gazzetta dello Sportin haastattelussa, kuinka Balotellin ura ei lähtenyt odotetunlaiseen lentoon. Kaksikko pelasi samaan aikaan Internazionalessa vuosina 2007-2009.

– Se on sääli, kun lapsella on mahdollisuuksia hyödyntää lahjakkuuttaan, mutta hän ei käytä niitä. Balotellilla oli niin paljon mahdollisuuksia ja hän jätti ne kaikki käyttämättä, hän vain heitti lahjakkuutensa pois. Tämä on totuus.

Balotelli vastasi Ibrahimovićin kommentteihin Instagramissa julkaisemalla itsestään kuvan Mestarien liigan pokaalin kanssa. Ibrahimović siirtyi Interistä kesällä 2009 Barcelonaan ja Balotelli ja kumppanit voittivat seuranneella kaudella triplamestaruuden (Serie A, Italian cup, Mestarien liiga). Inter myös päihitti Barcelonan ja Ibrahimovićin välierissä matkallaan Mestarien liigan voittoon.

Ibrahimović voitti urallaan mestaruuksia viidessä eri maassa ja nousi Ruotsin kaikkien aikojen maalintekijäksi, mutta hän ei ikinä voittanut Mestarien liigaa.

EuroFoot

@eurofootcom
👀🏆 Balotelli responds to Ibrahimović with a photo of him holding the Champions League trophy...

Zlatan never won the competition.

EuroFoot

@eurofootcom
🗣️🇸🇪 Ibrahimović: "Balotelli? He had so many opportunities to take advantage of his talent and change his future. He never did, that's the truth."

"There are so many who want to have only one chance, he has missed all the opportunities he has had." (GdS)

Linkki twiittiin.