Bayern Münchenille kävi keskiviikkona nolosti, kun se putosi Saksan Cupista häviämällä kolmannen sarjaportaan Saarbrückenille 1-2.

3. Ligan putoamisviivan tuntumassa majaileva Saarbrücken iski voittomaalinsa lisäajan kuudennella minuutilla, kun Marcel Gaus laukoi pallon ohi Bayern-vahti Manuel Neuerin.

Bayernilla on ollut viime vuosina huomattavia vaikeuksia Saksan Cupissa, sillä kyseessä on jo kolmas kerta neljän kauden aikana, kun maan mahtiseura ei yllä kilpailun kolmannelle kierrokselle.

Müncheniläisten päävalmentaja Thomas Tuchel vakuutti tappion jälkeen, että hänen joukkueensa ei lähtenyt peliin ylimielisesti tai puolivaloilla.

– Emme olleet ylimielisiä tai suhtautuneet siihen kevyesti. Selityksiä on joko sata tai ei yhtään. Se tuntuu oudolta, sanoi Tuchel BuLiNewsin mukaan.

– Kaikki, jotka sanovat, että meidän on voitettava täällä, ovat oikeassa. Ei ole mitään fiksua selitystä, olemme superpettyneitä.

Myös Bayernin hyökkääjä Thomas Müller oli äärimmäisen pettynyt.

– Pelissä oli paljon tilanteita, joissa olisimme voineet olla parempia. Emme yksinkertaisesti olleet fiksuja. Saarbrückeniä on onniteltava heidän taistelustaan.

– Kannattajillamme on oikeus olla vihaisia, koska he täyttivät oman katsomonsa, emmekä me hoitaneet hommaamme.

Mülleriä ärsytti erityisesti, että osa Bayernin pelaajista ei käynyt pelin jälkeen kiittämässä vieraskannattajiaan.

– Puhuimme siitä pukuhuoneessa. Siinä on kyse kunnioituksesta ihmisiä kohtaan, jotka ovat matkustaneet satoja kilometrejä kannustaakseen meitä. Se ei tule toistumaan.

B/R Football

@brfootball
Bayern Munich on Saturday: beat Darmstadt 8-0 in the Bundesliga

Bayern Munich on Wednesday against third-tier Saarbrücken:

Linkki twiittiin.