HELSINKI. Santeri Hostikan yksilösuoritus ihastutti, kun HJK sai ryhdikkään alun Konferenssiliigan lohkovaiheen viidennen kierroksen otteluun Aberdeenia vastaan. Helsinkiläisseura on onnistunut rankaisemaan skotlantilaisvieraitaan jo kahdesti Töölön Bolt Arenan liukkaan arktisissa olosuhteissa ja johtaa peliä avauspuoliskon jälkeen 2-1-lukemin.

HJK rankaisi jo ottelun 16. minuutilla, kun Hassane Bandé löysi tilaa vasemmalta laidalta ja voimakas laukaus painuu Aberdeen-vahti Kelle Roosin selän taakse.

Klubi kasvattamaan johtoaan reilun puolen tunnin kohdalla Hostikan huimalla yksilösuorituksella. Laituri kuljetti pallon peräti kolmen pelaajan välistä ja latasi sen näyttävästi vasempaan alanurkkaan.

Aberdeen onnistui iskemään kavennuksen vielä ennen taukoa Angus McDonaldin järeällä unelmalaukauksella Niki Mäenpään vartioiman HJK-maalin kattoon.

Illan ottelussa pelataan vain G-lohkon kolmannesta sijasta. Sekä HJK että Aberdeen ovat menettäneet jo saumansa pudotuspeleihin.

Päivitetty 30.11. klo 20.37. Aberdeenin kavennusmaalista maininta lisätty.

LUE MYÖS!