Helsingin Jalkapalloklubi pelaa parhaillaan Eintracht Frankfurtia vastaan Euroopan Konferenssiliigan neljännessä lohko-ottelussaan.

Peli on ensimmäisen puoliajan jälkeen 1–0 saksalaisten hyväksi. Fares Chaibi avasi maalihanat 31. minuutilla, huudattaen Frankfurtin tuhatpäistä vieraspäätyä, joka aiheutti hetkeä aiemmin ikävän välikohtauksen.

Hieman ennen avausmaalia, jouduttiin peli keskeyttämään.

HJK:n Santeri Hostikka meni pallon kanssa kulmalipulle antamaan kulmapotkua, mutta sai voimalla heitetyn oluttuopillisen niskaansa hänen takanaan sijaitsevasta Frankfurtin fanikatsomosta.

Hostikka oli selvästi turhautunut muovisen mukin iskusta ja kävi puhumassa siitä erotuomarille. Tämä odotti hyvin tovin, että TV-kameroissakin vilahtanut tilanne saatiin selvitettyä, ennen kuin peliä päästiin jatkamaan.

Soihtumeri viivästytti avauspotkua

Kummankin seuran kannattajat nousivat Bolt Arenalla suureen rooliin jo ennen ottelun alkua.

Avauspotku viivästyi useita minuutteja, koska kummankin fanipäädyn näyttävät soihtumeret aiheuttivat paljon savua, joka haittasi näkyvyyttä.