Bayern München tiedotti tiistaina kahdesta jatkosopimuksesta. 

Joukkueen maalivahdit Manuel Neuer ja Sven Ulreich allekirjoittivat ensi kauden kattavat jatkosopimukset Bayernin kanssa.

Varsinkin Neuerin tulevaisuudesta on puhuttu pitkään, sillä kokenut saksalaisvahti oli vajaan vuoden sivussa pelikentiltä. Neuer mursi jalkansa hiihto-onnettomuudessa viime joulukuussa ja palasi pelikentille reilu kuukausi sitten.

Bayernin ratkaisu Neuerin ja Ulreichin suhteen on herättänyt paljon puhetta Saksassa, sillä Stuttgartissa lainalla olevan Alexander Nübelin pitäisi palata Bayernin riveihin ensi kesänä. Hienoa kautta pelaavasta Nübelista odotettiin Bayernin uutta pitkäaikaista ykkösvahtia, mutta hän on joutunut pelaamaan Stuttgartin lisäksi lainalla myös AS Monacossa.

Nübelin odotetaan poistuvan pysyvällä siirrolla muihin maisemiin ensi kesänä.

FC Bayern München

@FCBayern
✍️ Der #FCBayern verlängert mit Manuel #Neuer und Sven #Ulreich. ✅

🔗 fcbayern.com/FCvxn

#MiaSanMia