Leonardo Bonucci ei ole sittenkään siirtymässä AS Romaan neuvotteluista huolimatta, kertoo Calciomercato.

Lähteen mukaan Bonucci neuvotteli pitkään AS Roman kanssa sopimuksesta, mutta osapuolet eivät ehtineet päästä yhteisymmärrykseen taloudellisista ehdoista ennen kuin seurajohto päätti, ettei se tee sopimusta pelaajan kanssa.

Calciomercato kertoo neuvotteluiden edenneen pitkälle, mutta lopullinen yhteisymmärrys jäi syntymättä. AS Roman seura- ja valmennusjohto mietti tarkkaan, olisiko Bonucci oikea hankinta keskuspuolustukseen. Seura päätti lopulta keskittyä muihin vaihtoehtoihin.

AS Roman on määrä hankkia uusi toppari tammikuun siirtoikkunassa, sillä joukkue kärsii hyvin merkittävistä loukkaantumisongelmista. Sky Sportin mukaan AS Roma on tehnyt Chelsealle lainatarjouksen Trevoh Chalobahista.

Bonucci, 36, siirtyi elokuussa vapaana agenttina Union Berliniin, mutta on jäänyt Saksassa pienelle peliajalle ja haluaa palata tammikuussa Italiaan. 

Italialaismedian mukaan Italian A-maajoukkueen päävalmentaja Luciano Spalletti on kehottanut Bonuccia palaamaan peliajan perässä Serie A:han, jos konkaritoppari haluaa päästä mukaan ensi kesän EM-lopputurnaukseen.