Mbappéjen perheessä oli keskiviikkona juhlapäivä, kun Paris Saint-Germain voitti Metzin 3-1.

Kylian Mbappé täytti keskiviikkona 25 vuotta ja juhlisti merkkipäiväänsä iskemällä PSG:lle kaksi osumaa. Kentällä nähtiin myös toinen Mbappé, sillä Kylianin pikkuveli Ethan, 16, pääsi loppuhetkillä tekemään vaihdosta debyyttinsä.

Myös Kylian teki ammattilaisdebyyttinsä 16-vuotiaana, mutta hän edusti tuolloin AS Monacoa. Hän siirtyi PSG:hen kesällä 2017 alustavasti lainalle, mutta vuotta myöhemmin diili muuttui pysyväksi siirroksi 180 miljoonan euron korvauksella.

Ethanin kelpaa ottaa isoveljestään mallia, jos hän aikoo tehdä menestyksekkään uran jalkapallon parissa. Kylian on vuoden 2018 maailmanmestari, moninkertainen Ranskan liigan voittaja ja PSG:n kaikkien aikojen maalintekijä.

Hyökkääjäveljensä maaliennätyksiä Ethan ei välttämättä riko, sillä hän pelaa keskikentän keskustassa puolustavammassa roolissa.

Kylian Mbappén tulevaisuus PSG:ssä on hämärän peitossa, sillä hänen sopimuksensa päättyy ensi kesänä. Ranskan maajoukkuekapteenilla olisi diilissään jatko-optio, mutta hän on toistaiseksi ilmoittanut, ettei aio käyttää sitä. Siirtohuhuissa häntä on viety jo pitkään Real Madridiin.