Legia Varsovaa on sakotettu 100 000 eurolla ja kielletty myymästä lippuja seuraavaan viiteen vierasotteluunsa UEFA:n alaisissa kilpailuissa.

Rangaistuksen taustalla on puolalaiskannattajien laajamittainen häiriökäyttäytyminen viime kuussa, kun Legia pelasi Aston Villan vieraana Konferenssiliigassa.

Legian kannattajilta kiellettiin pääsy stadionille peliä edeltäneiden välikohtausten takia. Paikallinen poliisi kuvaili tapahtumia ”erittäin vaarallisiksi”.

Athleticin mukaan poliisi teki 46 pidätystä erilaisista rikoksista, kuten väkivaltaisesta järjestyshäiriöstä ja poliisien pahoinpitelystä. Yhden poliisin takki syttyi tuleen sen jälkeen, kun häneen oli osunut soihtu. Poliisi vietiin sairaalaan savuhengityksen vuoksi, mutta hän ei loukkaantunut vakavasti.

Legia on myös määrätty maksamaan Villalle korvaukset ottelun yhteydessä syntyneistä vahingoista.

Simon Stone

@sistoney67
Legia Warsaw fined €100,000 and banned from selling tickets to its away supporters for its next five (5) UEFA competition matches, for crowd disturbances, acts of damage, throwing of objects and lighting of fireworks around game @AVFCOfficial
last month

Linkki twiittiin.