Lionel Messi pääsee kohtaamaan ex-seuransa Newell’s Old Boysin, kun hänen edustamansa Inter Miami isännöi argentiinalaisjoukkuetta 15. helmikuuta ystävyysottelussa.

Messi, 36, vietti kuusi vuotta Newell’s Old Boysin junioreissa, tehden yhteensä 234 maalia, ennen kuin hän siirtyi Barcelonaan vuonna 2000.

Argentiinalaistähti pelasi Barcelonassa kaikkiaan 21 vuotta, nousi seuran kaikkien aikojen maalintekijäksi ja voitti Blaugranan kanssa yli 30 pokaalia. Toissa vuonna Messi siirtyi Barcelonan talousvaikeuksien takia Paris Saint-Germainiin, jossa hän viipyi kaksi kautta, kunnes siirtyi Miamiin.

Messi on syntynyt Rosariossa ja kannattanut Newell’s Old Boysia koko ikänsä. Myös Inter Miamin päävalmentajalla Gerardo “Tata” Martinolla on läheinen suhde Newell’siin, sillä hän pelasi seurassa ennätykselliset 505 ottelua ja luotsasi joukkuetta vuosina 2012-2013.

Inter Miamia edustaa myös Huuhkajien keskikenttäpelaaja Robert Taylor.

Inter Miami CF

@InterMiamiCF
The club from Rosario is heading to Miami 🇦🇷🏠

Don't miss the preseason friendly against Newell's Old Boys on February 15! Tickets go on sale on December 19 at 10 AM ET, with priority for season members. Details: intermiamicf.co/NewellsOldBoys…

#InterMiamiCF x @Newells

Linkki twiittiin.