Bundesliigaa johtava Bayer Leverkusen kohtasi sunnuntaina kärkikamppailussa hienoa kautta pelaavan Stuttgartin.

Ottelu päättyi lopulta 1-1 -tasapeliin.

Lukas Hradecky pelasi tuttuun tapaan Leverkusenin maalilla ja esiintyi edukseen Stuttgartin illan pallosateessa.

Stuttgart hallitsi pelitapahtumia mielin määrin avausjaksolla. Leverkusenin puolustus oli tuuliajoilla, kun Stuttgart loi jatkuvalla syötöllä laadukkaita maalipaikkoja. Hradecky oli kuitenkin mies paikallaan Leverkusenin tolppien välissä ja piti joukkueensa ottelussa mukana useilla huipputorjunnoillaan.

Chris Führich vei Stuttgartin johtoon avausjakson lopulla. Leverkusenin puolustus jätti Führichin täysin vapaaksi takatolpalle ja hän siirsi pallon tyhjään maaliin. 1-0.

Florian Wirtz toi Leverkusenin tasoihin toisen jakson alussa. Leverkusen pääsi peliin paremmin mukaan toisella jaksolla, mutta ei onnistunut iskemään voittomaalia Stuttgartin verkkoon.

Leverkusen ei ole vieläkään hävinnyt ainuttakaan ottelua tällä kaudella Bundesliigassa. Hradeckyn Leverkusen johtaa Bundesliigaa neljän pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneeseen Bayern Müncheniin. Bayern hävisi lauantaina Eintracht Frankfurtille peräti 1-5.