Bayern Münchenin ja Union Berlinin oli määrä iskeä yhteen lauantaina Bundesliigassa. 

Ottelu on kuitenkin jouduttu perumaan sääolosuhteiden vuoksi. 

Münchenissä on ollut jo muutaman päivän ajan hyvin merkittävä lumimyräkkä, joka on laittanut kaupungin sekaisin. Münchenin poliisi on kehottanut ihmisiä jäämään kotiin. Muun muassa lukuisia lentoja on jouduttu perumaan ja kaupungin julkinen liikenne ei ole toiminut hetkeen.

Union Berlin matkusti Müncheniin perjantaina.

Ottelun uusi ajankohta ei ole toistaiseksi selvillä. Bayern on parhaillaan kahden pisteen päässä Bundesliigaa johtavasta Bayer Leverkusenista. Leverkusen kohtaa sunnuntaina omassa ottelussaan Borussia Dortmundin.

FC Bayern Munich

@FCBayernEN
⚠️ Today's Bundesliga home match against @fcunion_en has been postponed due to extreme snowfall in Munich.

More details ➡️ fc.bayern/FCBFCUPostponed

#FCBFCU