Harry Kane siirtyi elokuussa Tottenhamista Bayern Müncheniin.

Koko uransa kasvattajaseuraansa Tottenhamia edustanut Kane päätti siirtyä Bayerniin jahtaamaan uransa ensimmäisiä pokaaleja. 

Toistaiseksi sellaisia ei ole ollut näköpiirissä, sillä Kanen siirron jälkeen Bayern hävisi Saksan Supercupin ja putosi Saksan cupista. Se on parhaillaan toisella sijalla Bundesliigassa ja voitti Mestarien liigan lohkonsa.

Kane pelaa tehokasta kautta Bayernissa. Kaikki kilpailut mukaan luettuna 22 otteluun on syntynyt 25 maalia ja kahdeksan maalisyöttöä.

Nykyään Englannissa jalkapalloasiantuntijana työskentelevä entinen huippupelaaja Michael Owen on kritisoinut julkisuudessa Kanen ratkaisua siirtyä Bayerniin. Owenin mielestä Kane valitsi helpon vaihtoehdon siirtyessään seuraan, joka voittaa vuodesta toiseen pokaaleja.

Paul Ince ei ole samaa mieltä Owenin kanssa. Ince kummasteli entisen joukkuetoverinsa kommentteja DAZN:n haastattelussa. Ince antaa paljonkin painoarvoa Bundesliigan mestaruudelle.

– Mielestäni Owenin kommentit Bundesliigasta ovat hyvin epäreiluja. Pokaali on aina pokaali. Bayern ei edes johda Bundesliigaa. On myös muistettava Borussia Dortmundin, RB Leipzigin ja Stuttgartin aiheuttama uhka Bayernille. Mestaruuden voittaminen ei ole niin helppoa kuin sitä luulee. Bayernillakin oli vaikeuksia mestaruuden kanssa viime kaudella.

– Bundesliiga on palaamassa todellisten huippusarjojen joukkoon. Kuka tahansa ulkomaille siirtyvä ja siellä mestaruuden voittanut pelaaja on mielestäni saavuttanut jotain. Bayern on voittanut Bundesliigan keväästä 2011 lähtien, mutta heidät tuomitaan pitkälti Mestarien liigan perusteella. Tällä kaudella heillä on mahdollisuudet voittaa Mestarien liiga.