Eintracht Frankfurt ja Bayern München kohtasivat toisensa lauantaina Bundesliigassa. Eintracht jyräsi Bayernin maanrakoon lukemin 5-1.

Kyseessä oli Bayernille sarjakauden ensimmäinen tappio.

Yhtä monta ottelua pelannut Bayer Leverkusen johtaa Bundesliigaa kolmen pisteen erolla Bayerniin. Leverkusen pelaa kierroksen oman ottelunsa sunnuntaina kohdatessaan hienoa kautta pelaavan Stuttgartin. Stuttgart voi nousta voitolla Bayernin ohi toiseksi sarjataulukossa.

Eintracht meni menojaan jo avausjaksolla. Omar Marmoush vei isännät johtoon 12. minuutilla. Junior Dina Ebimbe ja Hugo Larsson lisäsivät Eintrachtin johtoa vielä ennen taukoa. Joshua Kimmich viimeisteli Bayernin ainokaisen. Toisella jaksolla Dina Ebimbe ja Ansgar Knauff viimeistelivät Eintrachtin neljännen ja viidennen maalin.

Bayern on aiemminkin saanut samalla tavalla lunta tupaan Eintrachtin vieraana. Eintracht voitti Bayernin 5-1 syksyllä 2019. Tuolloin Bayernin silloinen päävalmentaja Niko Kovač sai potkut tappion jälkeen.