Saksan cupissa nähtiin kuukausi sitten todellinen jättiyllätys.

Maan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava Saarbrücken pudotti sensaatiomaisesti Bayern Münchenin turnauksen toisella kierroksella. Saarbrücken voitti Bayernin lisäaikamaalin myötä 2-1.

Tuhkimotarina sai jatkoa keskiviikkona. Saarbrücken pudotti maan suurseuroihin lukeutuvan Eintracht Frankfurtin maalein 2-0. Kai Brünker ja Luca Kerber viimeistelivät Saarbrückenin maalit toisella jaksolla.

Marraskuun alussa Bayern-voiton aikoihin Saarbrücken oli putoamisviivan tuntumassa Saksan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla, mutta viime aikoina joukkue on esiintynyt edukseen myös sarjaotteluissa. Saarbrücken on jättänyt putoamispeikon jo melkein kymmenen pisteen päähän ja on turvallisesti sarjan keskikastissa.

Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen eteni keskiviikkoiltana niin ikään Saksan cupin puolivälierävaiheeseen voitettuaan Paderbornin 3-1. Hradecky seurasi ottelun penkin puolelta.

Fredrik Jensenin Augsburg, Robert Ivanovin Eintracht Braunschweig ja Daniel O’Shaughnessyn Karlsruher putosivat jo aiemmin Saksan cupista.