Ankaragücün puheenjohtaja Faruk Koca on saanut elinikäisen toimitsijakiellon lyötyään erotuomari Halil Umut Meleriä, kertoo BBC.

Koca pidätettiin sen jälkeen, kun hän oli juossut kentälle ja lyönyt Meleriä Ankaragücün päädyttyä maanantaina tasapeliin Rizesporia vastaan.

Meler sai iskuja myös muilta maatessaan nurmella lyönnin jälkeen. Hänet vietiin sairaalaan hoidettavaksi vammojensa vuoksi, mutta hän pääsi pois keskiviikkona.

Ankaragücülle on määrätty noin 64 000 euron sakko, ja seura joutuu pelaamaan seuraavat viisi kotiotteluaan ilman katsojia.

Koko Turkin Superliiga keskeytettiin maanantain välikohtauksen jälkeen. Maan jalkapalloliitto on sittemmin päättänyt, että pelit jatkuvat ensi viikon tiistaina.

Koca antoi myöhemmin Ankaragücün kautta lausunnon, jossa hän sanoi eronneensa seuran puheenjohtajan tehtävästä ja pyysi anteeksi tekojaan.

Sky Sports News

@SkySportsNews
Faruk Koca has been handed a permanent ban by the Turkish Football Federation (TFF) after being arrested for punching a referee at the end of a Super Lig match on Monday night.

Linkki twiittiin.