Wolverhamptonin puolustajan Jonny Otton hyllytyksestä on tullut julki lisää tietoa.

Valioliigassa pelaava Wolves ilmoitti viime viikolla, että Jonny, 29, on hyllytetty edustusjoukkueen toiminnasta tammikuun loppuun saakka harjoituksissa sattuneen ”välikohtauksen” takia. Seura ei kertonut tapauksesta enempää.

Athletic tietää kuitenkin kertoa että Jonny yritti huitaista kyynärpäällään nuorta hyökkääjää Tawanda Chirewaa, jonka taklauksesta hän suuttui.

Kun valmennusryhmän jäsen yritti mennä tilanteeseen väliin, Jonny sylkäisi häntä kohti. Espanjalaispuolustaja käskettiin pois kentältä, mutta Jonny jatkoi riehumista vielä harjoituskeskuksen sisätiloissa. Hän muun muassa rikkoi television ja vaurioitti pöytää ennen kuin jatkoi matkaansa kotiin.

Wolvesin seurajohdon mukaan Jonny on pyytänyt anteeksi tapahtunutta, mutta hänen hyllytyksensä jatkuu joka tapauksessa tammikuun loppuun. Useiden lehtitietojen mukaan espanjalaispakki on jo luultavasti pelannut viimeisen ottelunsa seurassa.

The Athletic | Football

@TheAthleticFC
Wolves' Jonny Otto swung an elbow towards under-21s forward Tawanda Chirewa and damaged items in the players’ room in the incident that led to him being exiled from the first team.

The defender also spat at a member of the coaching staff.

#WWFC | #PL

More from @SteveMadeley78

Linkki twiittiin.