Bundesliigaa neljän pisteen erolla johtava Bayer Leverkusen pelaa seurahistoriansa parasta kautta. 

Se on repinyt jo pientä eroa Bayern Müncheniin ja taistelee toden teolla Bundesliigan mestaruudesta. Sarjakautta on pelaamatta 16 kierroksen verran.

Leverkusenin urheilutoimenjohtaja Simon Rolfes käväisi Transfermarktin haastattelussa. 

Leverkusenin pelaajat ja päävalmentaja Xabi Alonso ovat luonnollisesti herättäneet kiinnostusta muissa seuroissa, mutta Rolfes muistuttaa, että Leverkusen on kunnianhimoinen ja haluaa vahvistaa entisestään nykyistä joukkuetta.

– Tulevaisuudessa on varmasti luvassa muutoksia ja niihin on reagoitava, mutta se ei ole ykköstavoitteemme tällä hetkellä. Olemme vakuuttuneita siitä, että valmentaja ja pelaajat tietävät, mitä heillä on täällä. Leverkusen on kunnianhimoinen seura, ja tekee kaikkensa parantaakseen joukkuettaan. Seuran ympärillä oleva hyvä ilmapiiri auttaa ihmisiä nauttimaan työnteosta. 

Alonson nykyinen sopimus Leverkusenin kanssa päättyy kesällä 2026. Leverkusen on rauhallinen valmentajansa tulevaisuuden suhteen.

– Olemme rauhallisia sen suhteen, ja olemme lisäksi hyvissä asemissa kaiken suhteen. Se, että Xavi osoitti sitoutumisensa ennen kuin kausi ehti alkaa oli todella tärkeää meille. Xabi on keskeisen tärkeässä asemassa pelaajille. Kaikki eivät lähde heti saatuaan ensimmäisen mahdollisuuden.

LUE MYÖS