Englannin maajoukkueen keskikenttäpelaaja Jordan Henderson on päässyt Al-Ettifaqin kanssa sopuun sopimuksensa purkamisesta, kertoo Athletic.

Henderson, 33, siirtyi Saudi-Arabiaan viime kesänä edustettuaan 12 vuotta Liverpoolia, jossa hän toimi viimeisinä kausinaan kapteenina.

Siirto Lähi-itään sai runsaasti kritiikkiä, koska Henderson on aiemmin tunnettu seksuaalivähemmistöjen isona tukijana, mutta sitten hän siirtyi maahan, jossa homoseksuaalisuus on lailla kielletty. Käytännössä Hendersonia on syytetty siitä, että hän hylkäsi arvonsa rahakkaan sopimuksen takia.

Telegraphin mukaan Henderson perheineen on sopeutunut huonosti Saudi-Arabiaan ja haluaa palata Eurooppaan. Athletic kertoo, että Henderson on lähellä siirtoa Hollannin suurseuraan Ajaxiin, joka on julkisesti vahvistanut neuvottelut siirrosta.

Al-Ettifaq ja Henderson solmivat viime kesänä kolmen vuoden sopimuksen, mutta diili tullaan purkamaan. Näin ollen Ajaxin ei tarvitse maksaa hänestä siirtokorvausta.

Henderson on saanut Al-Ettifaqilta luvan poistua joukkueen harjoitusleiriltä palatakseen Englantiin ja sinetöidäkseen siirtonsa.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!