Huuhkajista tuttu Sauli Väisänen siirtyi kesäkuussa vapaana agenttina Tanskan pääsarjaan. 

Väisänen allekirjoitti kolmen vuoden mittaisen sopimuksen Odensen kanssa.

Väisänen, 29, on kuitenkin jäänyt täysin olemattomalle vastuulle Tanskassa. Toppari on pelannut puolen vuoden aikana vain 17 minuuttia Tanskan pääsarjassa. Minuutit tulivat sarjakauden neljän ensimmäisen kierroksen aikana. Väisänen jäi sittemmin ulos valmennusjohdon suunnitelmista, sillä hän ei mahtunut sarjaotteluissa kokoonpanoon yli kolmeen ja puoleen kuukauteen.

Tipsbladet haastatteli Väisästä, joka kertoi ajastaan Odensessa. Pieneksi jäänyt vastuu on luonnollisesti suuri pettymys.

– Olen hyvin yllättynyt siitä, etten ole päässyt pelaamaan enemmän. Saavuin tänne suurin odotuksin ja olen huippukunnossa, joten olen hyvin pettynyt.

Väisänen on keskustellut valmennusjohdon kanssa siitä, miksi vastuu on jäänyt niin vähäiseksi.

– Kyllä, minulle on kerrottu syyt. Olen myös sellainen ihminen, joka sanoo asiat niin kuin ne ovat, joten vaadin selitystä. Meillä on ollut useita hyviä keskusteluita siitä, mitä minun on tehtävä paremmin. En halua kertoa liikaa siitä, mitä puhuimme, mutta olemme käyneet hyvää dialogia.

– Olen persoona, joka yrittää löytää ilon siitä, että olen osa joukkuetta. Nautin siitä täällä. En ole pelannut paljon, oikeastaan en ollenkaan, mutta nautin päivittäisestä elämästä tässä seurassa. Asioiden on vain klikattava kentällä. On kulunut vasta puoli vuotta ja olen optimistinen tulevaisuuden suhteen.

Tanskan pääsarjakausi jatkuu helmikuun puolivälissä. Odense on parhaillaan sarjassa yhdeksäntenä.