Randal Kolo Muani myöntää vaikeudet PSG-uransa alkutaipaleella. Ranskan maajoukkue vahvistaa kohdanneensa suurta arvostelua uuden seuransa paidassa.

– Olen huomannut kritiikkiä saavuttuani PSG:hen. Kritiikki auttaa minua kehittymään. Siitä on otettava opikseen ja kehityttävä, että se häviää, Muani kommentoi Onze Mondialille.

– En odottanut tällaista vaikutusta, kun tulin Pariisiin. Pysyn otteluiden jälkeen perheeni ja rakkaideni seurassa. Yritän olla käyttämättä puhelintani ja sulkea itseni pois tästä maailmasta.

Muani siirtyi Pariisiin viime vuoden syyskuun ensimmäisenä päivänä Eintracht Frankfurtista 90 miljoonan euron siirtokorvauksella. Hyökkääjä on avannut toistaiseksi vain kuudessa ottelussa joutuen tyytymään rivimiehen rooliin.

Muani takoi viime kauden aikana Frankfurtissa peräti 23 maalia ja syötti 14. Ranskalainen uskoo voivansa kääntää kurssinsa myös Pariisissa.

– Tarvitsen vain onnellisuutta ja itseluottamusta. Kaikki tulee sen jälkeen rullaamaan. Olen onnellinen täällä, mutta en yhtä paljon kuin Saksassa. Kritiikki vaikutti minuun alussa. Olen ihminen, enkä muuri tai robotti. Minulla on tunteet, mutta en ole surullinen. Olen tyytyväinen PSG:n pelaajana, mutta voisin pelata paremmin.

LUE MYÖS!