Aleksandar Pavlović on noussut kuluvalla kaudella Bayern Münchenin edustusjoukkueen luottopelaajaksi.

Pavlović, 19, on Bayernin oma kasvatti. Vuodenvaihteen jälkeen Pavlović on ollut Bayernissa selvä avauskokoonpanon pelaaja.

Keskikenttäpelaaja on syntynyt Saksassa. Hänellä on Saksan lisäksi myös Serbian kansalaisuus. Serbian jalkapalloliiton edustajat matkustivat hiljattain Müncheniin suostuttelemaan nuorukaista edustamaan maajoukkuetasolla Serbiaa.

Saksan A-maajoukkueen päävalmentaja Julian Nagelsmann kutsui Pavlovićin maaliskuun maaotteluihin. Pavlović päätti lopulta edustaa Saksaa.

– Olen todella ylpeä saatuani kutsun Saksan A-maajoukkueeseen. Suunnitelmani oli tehdä päätös Saksan ja Serbian välillä vasta kesän EM-lopputurnauksen jälkeen, mutta minun piti sittenkin tehdä se välittömästi. Haluaisin kiittää Serbian jalkapalloliittoa siitä, mitä he ovat tehneet eteeni.

– Sydämeni lyö niin Saksalle kuin Serbialle. Äitini on saksalainen ja isäni serbialainen. Synnyin ja kasvoin Münchenissä, ja olen viettänyt koko jalkapallourani Bayernissa. Odotan innolla maaliskuun maaotteluita, Pavlović totesi.

Kesän EM-lopputurnausta isännöivä Saksa kohtaa maaliskuussa harjoitusotteluissa Ranskan ja Hollannin.

LUE MYÖS