Chelseassa 2000-luvun vaihteessa viisi vuotta pelannut Frank Leboeuf ei sulata Cristiano Ronaldon sanomisia.

Ronaldo antoi tammikuussa sen suuntaisia kommentteja, että hänen mielestään Saudi-Arabiassa kilpailu on kovempaa kuin Ranskan pääsarjassa.

– Saudeilla on edessään pitkä prosessi, mutta askel kerrallaan saavutamme korkeimman tason. Uskon, että he pääsevät kolmen tai neljän parhaan [sarjan] joukkoon, Ronaldo sanoi tuolloin.

– Mielestäni saudien pääsarja ei ole Ranskaa huonompi tällä hetkellä. Ranskassa on kaksi tai kolme hyvän tason joukkuetta. Saudi-Arabiassa kilpailua on enemmän.

Nyt Ranskan ja Chelsean legenda Leboeuf antaa palaa takaisin.

– Ärsyttää, kun Cristiano Ronaldo sanoo, että Saudi Pro League on Ranskan Ligue 1:tä parempi. Mitä luulette, miksi hän sanoi niin juuri Ligue 1:stä eikä Portugalin pääsarjasta? Syy on se, että Lionel Messi pelasi Ligue 1:ssä, Leboeuf sanoi BetVictorille Sports Mailin mukaan.

– Kunnioitan häntä [Ronaldoa] pelaajana todella paljon, mutta ihan oikeasti, turpa kiinni! Se on epäreilua Ligue 1:tä kohtaan.

Leboeuf otti kantaa myös Ronaldon maajoukkuepelaamiseen, eikä entisellä topparilla ollut siitäkään hyvää sanottavaa.

– Portugali on mielestäni yksi EM-kisojen suurimpia voittajasuosikkeja. He voivat ehdottomasti voittaa turnauksen, mutta vain jos Cristiano Ronaldo ei pelaa.

– Ronaldon uran saavutuksista ei voi ottaa mitään pois, mutta kaikki loppuu aikanaan.

LUE MYÖS